Tervetuloa Lapland Robotics -seminaariin!

Meillä on ilo jälleen kutsua teidät osallistumaan Lapland Robotics hankeen järjestämään seminaariin tiistaina 7.2.2023 klo 12.00-14.00.

Seminaari järjestetään hybridinä, joten voit tulla kuuntelemaan seminaaria paikanpäälle Lapin ammattikorkeakoulun tiloihin, Jokiväylä 11, luentosali B167, tai osallistua seminaariin etänä seuraavan linkin kautta. http://bit.ly/3HllW3h

Luvassa on vierailijaluennoitsija professori Florian Michahellesin lisäksi robotiikan laboratorion ja laitteiden esittelyä, sekä virtuaalitodellisuuden laboratorion esittely. Tämän lisäksi pääsemme kuulemaan ArkBot- pelastusrobotti konseptin ja lumenputsausrobotin tutkimuksen esittelyn.

Tule siis mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan kanssamme robotiikasta. Tapahtuma on ilmainen eikä vaadi ennakko ilmoittautumista.

Kahvitarjoilu 30 vieraalle tulethan siis ajoissa!